IDM (Internet Download Manager) 6.06 Build 8 Final Full (Download)



Hoaahh.., malem ini gw mau share IDM (Internet Download Manager) 6.06 Build 8. Gak nyangka IDM udah sampek versi 6.06, waktu terlalu cepat berlalu *lebay*.

Sekilas tentang IDM :

Internet Download Manager (IDM) is a tool to increase download speeds by up to 5 times, resume and schedule downloads. Comprehensive error recovery and resume capability will restart broken or interrupted downloads due to lost connections, network problems, computer shutdowns, or unexpected power outages. Simple graphic user interface makes IDM user friendly and easy to use.Internet Download Manager has a smart download logic accelerator that features intelligent dynamic file segmentation and safe multipart downloading technology to accelerate your downloads. Unlike other download managers and accelerators Internet Download Manager segments downloaded files dynamically during download process and reuses available connections without additional connect and login stages to achieve best acceleration performance.



What's new in version 6.06 build 8?

(Released: Jun 23, 2011)
  • Added support for Firefox 5 
  • Resolved problems with foreign versions of Windows when a username contains hieroglyphs or other Unicode characters 
  • Advanced browser integration has been significantly amended. Improved automatic interception of downloads, enhanced video stream detection in Chrome, Opera and in other browsers which are integrated with network driver 
  • Fixed bugs







Untuk pemakaian patch agar bisa full version atau terregister :


Setalah sobat download nantinya akan ada beberapa patch pilih aja salah satu, kalo gw biasanya pake Black Riders. Ni contohnya :

Black Riders Patch :


1. Yang pasti Instal IDM dulu
2. Buka patch






3. Klik patch tunggu sampe selsai terus tutup.
4. Buka Keygen




5. Klik Generate, nantinya akan muncul serial (Contohnya di atas).
6. Buka IDM
7. Buka Dialog registrasi IDM
8. Isikan Serial (Selain serial semua diisi asal aja sob.
9. Hasil punya gw sob








Ok langsung ke downloadnya sob. 
O iya link nya ke enerupload tapi tenang aja soalnya udah di otak atik agar kecepatanya maximum kaya premium acount gitu dah.





Semoga bisa membantu dan jangan lupa di share atau di like sob !



Download lagi yang laen :